Meest gestelde vragen

Kan ik als particulier een auto kopen?
Als particulier is het zeker mogelijk om een bedrijfsauto te kopen! Er zijn wel een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. De meeste bedrijfswagens staan exclusief btw geprijsd dus komt er 21% btw bij de aanschaf prijs op. Is de bedrijfswagen jonger dan 5 jaar? Houd dan ook rekening met de rst BPM. Deze kunnen wij voor je uitrekenen zodat je direct weet waar je aan toe bent. Als laatste heb je een iets hogere wegenbelasting waar je als particulier mee te maken krijgt. Cadeau van de overheid: je betaald geen proviciale opcenten op een grijs kenteken voor particulieren en dat scheelt behoorlijk. 

Kan ik een auto inruilen?
Dit is mogelijk. Dit betreft maatwerk en hebben hiervoor meer informatie nodig. Neem gerust hierover contact met ons op.

Welke typen bedrijfswagens zijn er?
Wij hebben altijd een grote voorraad bedrijfswagens van diverse merken, zoals Volkswagen, Toyota, Mercedes, Ford, Renault, Fiat en Peugeot. Staat jouw model er niet tussen? Laat het ons weten en wij gaan voor jou opzoek.

Een bedrijfswagen kiezen?
Het is daarbij erg belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Denk bijvoorbeeld na over het aantal kilometer dat je ongeveer per jaar rijdt: Zijn het (meerdere) korte verplaatsingen of juist lange verplaatsingen? Om bepaalde afwegingen te maken, kies je eenvoudig jouw perfecte bedrijfswagen!

Jouw ideale personenvervoer gevonden middels onze zoekmachine? Of heb je toch nog persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag. Vul het contactformulier in of neem eenvoudig contact met ons op via e-mail, WhatsApp of telefoon.

Ik ben niet tevreden, wat nu?
Uiteraard vinden we dit erg vervelend om te horen, maar blijven ook nu voor jou klaarstaan. Neem daarom direct contact met ons op.

Leasen

Hoe snel weet ik of ik kan leasen?

Ben ik direct eigenaar van de auto?

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik in contact komen met jullie?
We staan voor jou klaar, neem gerust contact met ons op.