Onze website maken gebruik van cookies We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.
Lees meer
×

Meest gestelde vragen

Kan ik als particulier een auto kopen?
Wij leveren aan zowel particulier als zakelijk.

Kan ik een auto inruilen?
Dit is mogelijk. Dit betreft maatwerk en hebben hiervoor meer informatie nodig. Neem gerust hierover contact met ons op.

Welke typen bedrijfswagens zijn er?
Wij hebben altijd een grote voorraad bedrijfswagens van diverse merken, zoals Volkswagen, Toyota, Mercedes, Ford, Renault, Fiat en Peugeot. Staat jouw model er niet tussen? Laat het ons weten en wij gaan voor jou opzoek.

Ik ben niet tevreden, wat nu?
Uiteraard vinden we dit erg vervelend om te horen, maar blijven ook nu voor jou klaarstaan. Neem daarom direct contact met ons op.

Leasen

Hoe snel weet ik of ik kan leasen?

Ben ik direct eigenaar van de auto?

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik in contact komen met jullie?
We staan voor jou klaar, neem gerust contact met ons op.