Open Laadbak

Bakwagen

Ben je werkzaam in de bouw, landbouw en/of groenvoorziening?

Dan is één van deze open laadbakken wellicht iets voor jouw bedrijf. Ons aanbod bestaat uit verschillende merken, zoals de Citroën Jumper, Peugeot Boxer of de Fiat Ducato. Van een dubbele cabine, een pick-up, tot aan een kipper… onze open laadbakken verschillen in soort en maat. Op dit moment is er nog genoeg keuze… Maar wacht niet te lang, want ze zijn erg gewild.

Bekijk onze voorraad open laadbak

Open laadbak kopen? Ruinemans heeft altijd een grote voorraad direct leverbare jong gebruikte en nieuwe bedrijfswagens. Kwalitatieve en betrouwbare bedrijfswagens met open laadbak van diverse merken. Leasen behoort ook tot de mogelijkheden.

Een bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd zo eenvoudig. Je moet namelijk met een aantal zaken rekening houden. Wij maken het graag wat gemakkelijker voor je, door je te adviseren bij het vinden van jouw geschikte tweedehands bedrijfswagen. Heb je al een bepaald merk op het oog? Dan kun je gerichter een keuze gaan maken. Het is daarbij belangrijk om verschillende afwegingen te gaan maken. Houd het aantal kilometers dat je ongeveer per jaar rijdt in het achterhoofd. Zijn het meerdere korte verplaatsingen of juist langere verplaatsingen?

Jouw ideale bedrijfswagen gevonden middels onze zoekmachine? Of heb je toch nog persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag. Vul het contactformulier in of neem eenvoudig contact met ons op via e-mail, WhatsApp of telefoon.

Ook voor een bezoek aan ons bedrijf kun je een afspraak maken, zo kun je jouw toekomstige bedrijfswagen zien en/of uitproberen. Ruinemans Bedrijfswagens is gevestigd bij Steenwijk in het plaatsje Eesveen en ligt centraal in Noord-Nederland. Met zo’n 200 bedrijfswagens op voorraad heb je grote kans dat jouw bus ertussen staat en direct leverbaar is.